Search
Close this search box.

Nosaltres

Més de 10 anys al teu servei

Berta va obrir les portes de Centre Veterinari del Delta l’any 2008 amb un objectiu: garantir el benestar i la salut de les mascotes a totes les etapes de la seva vida. Per això any rere any hem anat ampliant els nostres serveis i equipaments fins a oferir un servei complet per cobrir totes les necessitats mèdiques veterinàries dels pacients que ens visiten. Sempre en formació constant per estar al dia en les tècniques més avançades.

centre-delta-nosaltres-veterinaris
berta centre veterinari del delta

La nostra filosofia

Si per nosaltres és tan important oferir un servei veterinari integral i disposar d’equipaments i instal·lacions de qualitat, tant o més d’important és també l’atenció personal i professional als nostres clients. Tractem a les mascotes des d’un profund coneixement del seu comportament i necessitats, des de l’estima i el respecte. I ho fem tant amb les mascotes com amb els seus propietaris, procurant atendre en tot moment els seus dubtes i inquietuds.

Equip

Delta-veterinaria-Berta-sotoca (1)

Berta Sotoca

Veterinària i Gerent

Delta-veterinaria-rosa-tere (1)

Rosa Tere Arbó

ATV i perruquera canina i felina.

Col·laboradors

Comptem amb un equip de col·laboradors habituals que visiten les mascotes al nostre centre veterinari de Sant Carles de la Ràpita. Sempre amb el mateix objectiu: donar un servei integral.

Antonio Sanz

Exòtics i Traumatologia

Laia Ropals

Etologia