Search
Close this search box.

Leishmània i paràsits

Protegeix a la teva mascota de la leishmània i els paràsits

Els paràsits actuen amb més incisió en els mesos de primavera i estiu, però és important saber que hem de prevenir i desparasitar a la nostra mascota durant tot l’any a causa de la pujada de les temperatures dels últims anys. 

Vivim a un país endèmic i aquest clima és ideal perquè actuïn puces, paparres i el mosquit flebòtom, transmissor de la leishmània. La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per a la teva mascota, podent arribar a causar-li la mort. Presta la deguda atenció al teu company i protegeix-amb el nostre pack de prevenció i el test de leishmània que realitzem al nostre centre veterinari de localitat. Mantingues la teva mascota protegida tot l’any.

Leishmania-y-parasitos

Aprofita el nostre Pack de serveis i productes preventius

Test Leishmània
Vacuna o Xarop
Collar i/o Pipetes
Aplicació paràsits interns

Com identificar la leishmaniosi

A Centre Veterinari del Delta t’ajudem a prevenir i detectar a temps aquesta malaltia. Pots identificar aquesta malaltia a la teva mascota pel seu estat de malestar general que se sol manifestar:

  • Aprimament exagerat i trastorns de la gana.
  • Caspa i caiguda del pelatge.
  • Sortida de sang pel nas.
  • Mal alè.
  • Set extrema.
  • Vòmits i excessives necessitats d’orinar.

Mesures preventives

Disposem de molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada sis, vuit o dotze mesos (segons la marca), o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna o el xarop poden ser una altra mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la.

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar l’enfermetat a temps

Contacta amb la nostra clínica veterinària del Delta de l'Ebre i t’assessorarem sobre quin mètode pot resultar més adequat per al teu animal de companyia.