Search
Close this search box.

Serveis

Serveis veterinaris al Delta de l'Ebre

A la nostra clínica veterinària del Delta de l’Ebre pots trobar tots els serveis mèdics veterinaris i proves diagnòstiques per garantir el benestar i la salut de la teva mascota. Comptem amb equipaments de darrera generació i diverses especialitats per obtenir diagnòstics precisos i aplicar els tractaments més eficaços.

delta-serveis-medicina-interna (1)

Medicina interna

Servei de medicina general per tractar qualsevol patologia que pugui presentar la teva mascota, des de problemes dermatològics a malalties comunes.

medicina-preventiva-perro

Medicina preventiva

Sempre és millor prevenir que curar. Per això mantenim al dia el calendari de vacunacions, les desparasitacions i realitzem xequeigs preventius.

servicios-cirugia

Cirugia

Realitzem tota mena d’intervencions quirúrgiques: cirurgies de teixits tous, abdominals, preventives (higienes bucals, esterilitzacions) i  traumatològiques. Equips moderns d’anestèsia i monitoratge i seguiment postoperatori.

delta-servicio-traumatologia

Traumatologia

Tractem els problemes relacionats amb les articulacions i l’aparell locomotor: fractures òssies, anomalies congènites o problemes articulars. Fem un seguiment proper fins a la seva total recuperació.

delta-diagnostico-por-imagen

Proves diagnòstiques

Al nostre centre veterinari de Sant Carles de la Ràpita estem equipats per poder realitzar les proves diagnòstiques que faciliten la detecció ràpida d’anomalies i patologies: radiologia digital, ecografia i laboratori per anàlisis clínics.

servicio-oftamologia

Oftalmologia

Atenem problemes, patologies i malalties comuns relacionades amb els ulls, ja que és un òrgan que requereix unes atencions i instruments especials. Disposem de les eines necessàries per diagnosticar i tractar qualsevol tiups de patologia ocular.

acupuntura-perro

Acupuntura

L’acupuntura és una tècnica tradicional xinesa mitjançant la qual podem tractar el dolor, problemes relacionats amb el sistema muscular i altres problemes de salut. T’aconsellarem aplicar l’acupuntura en aquells casos que ens ajudi a fer millorar la teva mascota.

delta-servicios-exoticos

Exòtics

Un servei integral implica una atenció mèdica a tot tipus d’animals domèstics. A Centre Veterinari del Delta de l’Ebre tractem també els exòtics més comuns a les nostres llars: aus, rosegadors i aus. T’ajudarem a cuidar-lo, alimentar-lo i a mantenir-lo sa i fort.

delta-hospitalización

Hospitalizació de dia

Disposem d’un espai d’hospitalització de dia per aquells animals que tenen algun problema de salut greu i necessitem mantir l’animal en observació. També és important per la fase de recuperació del postoperatori per estar ben controlat en els moments posteriors a una intervenció.

delta-dietas-naturales (1)

Dietes naturals

Al nostre centre veterinari potenciem una alimentació saludable per les mascotes. Us aconsellarem dietes naturals de medicina xinesa, basades en menjar fet a casa amb aliments naturals, sense pinsos, adaptades a malalties, patologies, races, espècies i necessitats de cada mascota.

delta-peluqueria

Perruqueria canina i felina

Tan important és cuidar la teva mascota per dintre com per fora. La pell i el pelatge de la teva mascota han d’estar sempre ben cuidats. Per això oferim banys i tota mena de talls per garantir la higiene i la salut de la teva mascota.

delta-botiga (1)

Botiga

A la nostra botiga podràs trobar productes de primera necessitat per la teva mascota: dietes veterinàries i snacks, complements pel dia a dia del teu company (corretges, transportins, joguines…) i productes d’higiene. Consulta’ns i t’assessorarem per tal que escollis el que millor s’adapta al teu animal de companyia.